Mobirise
Mobirise
Mobirise

Slike, Video i Audio datoteke

Prikažite slike i video zapise i podesite audio datoteke na ekranu jednostavnim prevlačenjem i ispuštanjem. Nabavite hiljade besplatnih slika iz naše galerije slika ili pokažite YouTube video snimke.

Datoteke Dokumenata

Želite da pokažete svoje PDF, Word, Excel ili PowerPoint datoteke? Samo ih prevucite i ispustite u portal. Zadržite svoje PowerPoint prelaze i animacije, jer se pretvaraju i otpremaju datoteke kao video.

Web Stranice

Brzo prikažite veb stranice i nadzorne ploče podataka iz mrežnih servisa ili korporativnih mreža. Prijavite se na veb lokacije automatski. Unaprijed učitavaju web stranice u vaše liste reprodukcije da bi se odmah prikazale.

Napravite plej liste sa povlačenjem i ispuštanjem

Kreirajte zadivljujuće liste pesama sa svojim omiljenim medijima, jednostavnim prevlačenjem i ispuštanjem. Uživajte u trenutnim prelazima, bez crnih ekrana između medija

Mobirise

Jednostavno podešavanje

Uz platformu i  Raspberri Pi 4 Player je spreman za plug and play. Naš komplet dolazi sa svime što vam je potrebno i unapred je konfigurisan za vaš WiFi. Obećavamo da tehnička pomoć nije potrebna!

Besplatni predlošci prikaza ekrana

Pokažite zadivljujući sadržaj odmah uz naše besplatne, profesionalno dizajnirane šablone izgleda ekrana. Oni su u potpunosti prilagodljivi za vaš sopstveni brend! Iskoristite prednosti i prednosti digitalnih signalizacije u sekundi.

Besplatni vidžeti

Prikažite nadzorne table podataka sa svojih omiljenih usluga. Stvorite oznake za vesti u sekundi, koristeći najpopularnije vesti na svetu. Pregledajte našu galeriju vidgeta za još sjajnih vidgeta. Sve besplatno, sve jednostavno za upotrebu.

Podržava bilo koju rezoluciju ekrana

Naši plejeri podržavaju sve standardne rezolucije, uključujući Full-HD ili 4K / UHD. Imate drugačiju orijentaciju ekrana? Lako je da odaberete vrstu orijentacije koju želite.

Mobirise

Intuitivno zakazivanje

Prikažite različit sadržaj tokom različitih sati ili dana kako biste ciljali određene grupe kupaca ili klijenata koje želite da privučete. Promjena rasporeda je lak. Lako planirajte unapred, onoliko dugo koliko vam treba.

Daljinsko isključivanje ekrana

Da li treba da isključite ekrane tokom radnog vremena? Učinite to na daljinu, da uštedite snagu i produžite život vašeg ekrana. Platforma podržava ekrane sa omogućenom CEC-om! Uštedite novac i pogodnosti za digitalnu signalizaciju.

Totalno upravljanje daljinskim ekranom

Upravljajte svime, od svog sadržaja do svojih Igrača, direktno sa Internet portala. Učitajte novi sadržaj na daljinu. Rešite problem i na daljinu, ako je potrebno, sa našim detaljnim ažuriranjima statusa.

Automatske nadogradnje i daljinska podrška

Sve naše nadogradnje softvera odvijaju se automatski putem interneta, tako da dobijate nove funkcije bez problema. Potrebna vam je tehnička podrška? Samo ispunite obrazac u aplikaciji i naš tim za tehničku podršku će vam pomoći na daljinu.

Mobirise
Mobirise

Bezbedno zaključavanje plejera

Osigurajte svoje plejere sprečavanjem neovlaštenog korišćenja koje bi potencijalno moglo biti korišćeno za napad na vašu mrežu. Zaključavanje se može aktivirati na daljinu, bez potrebe da budete fizički prisutni. Značajke i prednosti digitalne signalizacije imaju odličnu sigurnost.

Označite „sigurne“ IP adrese

Ograničite svoje korisnike da se povezuju sa vašim nalogom samo sa određene IP adrese. Ograničenja IP adrese mogu se postaviti i na globalnom i na nivou korisnika. Dobijte sigurnost pomoću funkcija i pogodnosti za digitalnu signalizaciju.

Dvofaktorna autentifikacija

Korisničke naloge možete osigurati dvofaktornom autentifikacijom. Koristeći svoje pametne telefone, korisnici će zahtevati i lozinku i kod koji je generisao njihov telefon da bi se prijavili, tako da možete da sačuvate svoj nalog bezbednim od otmičara.

Ograniči pristup korisnicima

Dodajte neograničen broj korisnika na svoj nalog, sa zasebnom lozinkom za svakog korisnika. Pomoću naše platforme prilagodite pristup sadržaju i ekranima.

Kontakt

Adresa:

Daničićeva 101, 34000 Kragujevac, Srbija

Telefon:

+381 34 302 400, +381 64 613 6985

E-mail:

rotoplaykg@gmail.com